F.A.Q.

heb je vragen? wellicht vind je hier je antwoord!

Wat hebben jullie van mij nodig voordat jullie kunnen starten?


Naast een ondergetekende offerte hebben we het volgende nodig: 1. Een logo (.eps of .jpg) en eventueel beeldmateriaal 2. Teksten; indien aanwezig bijvoorbeeld ook quotes, testimonials en de links naar de social media kanalen. Je kunt dit verzenden via www.wetransfer.com naar hallo@dewpfabriek.nl

Ik wil mijn huidige website in de lucht houden totdat de nieuwe website af is, kan dat ook?


Absoluut, als de huidige website online dient te blijven tot het moment dat de nieuwe website af is dan zorgen wij voor een test omgeving en zodra er een akkoord is verhuizen wij deze naar de live omgeving.

Wat is het verschil tussen een WordPress thema website en een WordPress maatwerk website?


Bij een WordPress thema website dien je te werken binnen een van te voren bepaalde template, je bent gebonden aan vaste opmaak en voorgeprogrammeerde elementen en je bent gelimiteerd in het wijzigen van bepaalde onderdelen. Veel moderne thema’s bieden een hoop mogelijkheden die perfect aansluiten bij de meeste wensen, onthoudt echter wel dat de mogelijkheden niet eindeloos zijn zoals bij een WordPress maatwerk websites wel het geval is.

Wat zijn de voor- en nadelen van een WordPress thema website of WordPress maatwerk website?


Bij een WordPress maatwerk website kun je de vormgeving precies laten maken zoals je zelf wilt of exact past bij de huisstijl, bij een WordPress thema website kun je natuurlijk de kleuren en logo’s aanpassen maar ben je erg gelimiteerd in het doorvoeren van details. Een WordPress maatwerk website zal in veel gevallen beter scoren in Google en zal ook altijd sneller laden. Een WordPress thema website heeft als voordeel dat deze vaak goedkoper is en dat er in veel thema’s een ‘Visual Composer’ zit ingebouwd waardoor je meer vrijheid hebt over het indelen van je eigen website na oplevering.

Ik wil graag een WordPress maatwerk website door jullie laten maken, kan dat ook?


Zeker weten, de WordPress Fabriek is een concept om (startende) ondernemingen met een laag budget de mogelijkheid te geven samen met ons een professionele en moderne website te realiseren. We werken dagelijks echter ook aan (grote) websites die we op maat ontwerpen en/of ontwikkelen. We kunnen naast het ontwerp en de ontwikkeling ook meedenken met SEO, customer journey (ondersteund door wireframes) en usability. Bekijk hier meer informatie

Bouwen of werken jullie ook in Drupal, Joomla of Magento?


Nee, wij focussen ons alleen op WordPress omdat dit het gebruiksvriendelijkste en meest gebruikte CMS ter wereld is. Wil je graag overstappen van Drupal, Joomla of Magento naar een WordPress website, dat kan, we helpen je dan graag met de verhuizing.

Ik heb al een (WordPress) website maar wil graag een nieuwe zonder dat ik de content kwijt raak, kan dat?


Dat is natuurlijk mogelijk, wij zetten een testomgeving op waar we de WordPress website opbouwen en vervolgens migreren we de content. Nadat alles is verhuist en er een akkoord is gegeven verhuizen we de website naar de live omgeving. We denken daarbij altijd aan de URL migratie zodat je je paginawaarde niet verliest!

Ik heb al een website maar wil graag een onderhoudscontract?


Dat kan, er zit echter wel een kleine maar aan. Zodra we een al reeds bestaande website die niet door ons is ontwikkelt voorzien van een onderhoudscontract moet deze wel al geheel up-to-date zijn en geen problemen hebben. Dit updaten kunnen we voor je doen maar als er iets misgaat dan zullen wij hier wel kosten voor in rekening moeten brengen om dit te repareren (dit gaat natuurlijk eerst in overleg met een urenindicatie). Mochten de kosten voor een update te hoog zijn dan zetten we gratis de vorige versie terug zodat de website in ieder geval weer werkt.

Ik heb een WordPress website (jaren geleden) door iemand anders laten bouwen en sinds kort werkt hij niet goed meer!


Er kunnen veel oorzaken zijn waardoor je website niet meer goed werkt, wij kunnen invetariseren waar het probleem ligt waarna we een vrijblijvende offerte zullen toesturen.

Doen jullie ook aan hosting?


Wij kunnen de hosting voor je uit handen nemen omdat wij gespecialiseerde WordPress hosting aanbieden voor extra veiligheid (incl. SSL certificaat), snelheid en geautomatiseerde back-ups. De kosten hiervan zijn 29 euro per maand. Je bent niet verplicht om een hosting bij ons te nemen, je mag ook zelf de hosting regelen bij een andere partij.

Ben je opzoek naar een professionele wordpress website voor jouw bedrijf?
Onze specialisten ontwikkelen SEO en mobile-friendly wordpress websites