de WordPress fabriek

hét online webbureau met passie voor WordPress

utrecht

De WordPress Fabriek is een modern online reclamebureau uit Utrecht en is al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van WordPress websites. Wij werken dagelijks met een kleine groep WordPress specialisten van over de hele wereld aan WordPress websites voor verschillende bedrijven en merken uit diverse branches.

De WordPress Fabriek ontwikkelt professionele WordPress thema websites en WordPress maatwerk websites die online vindbaar zijn, zich perfect aanpassen op mobiele telefoons en eenvoudig door het bedrijf zelf bijgehouden kunnen worden. En dit doen we niet zonder succes! Onze klanten beoordelen ons met 4.9 van de 5 sterren op Google Reviews en daar zijn we natuurlijk ontzettend trots op!

WordPress CMS
Wij maken bij alle websites gebruik van WordPress, het populairste en meest gebruikte CMS (content management systeem) ter wereld. WordPress maakt het mogelijk om zonder technische kennis en ervaring van codering de inhoud (teksten en afbeeldingen) van de website te wijzigen en/of aan te vullen in een zeer gebruiksvriendelijke omgeving. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Lees meer over WordPress op onze WordPress website pagina.

Pixel Architect
de WordPress Fabriek is gestart in 2016 als een initiatief van Erwin van Ekeren, de oprichter en creatief directeur van Pixel Architect.

Ben je opzoek naar een professionele wordpress website voor jouw bedrijf?
Onze specialisten ontwikkelen SEO en mobile-friendly wordpress websites