de WordPress fabriek

hét online webbureau met passie voor WordPress

utrecht

De WordPress Fabriek is een modern online reclamebureau uit Utrecht en is al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van WordPress websites en WordPress webshops. Dagelijks werken we met een hechte groep WordPress specialisten aan WordPress websites en webshops voor verschillende bedrijven en merken uit diverse branches. We werken voornamelijk voor kleine bedrijven en startups maar worden ook regelmatig ingehuurd door de grote A merken die opzoek zijn naar een specialist op het gebied van WordPress.

De WordPress Fabriek ontwerpt en ontwikkelt zowel professionele WordPress thema websites als WordPress maatwerk websites die online vindbaar zijn, zich perfect aanpassen op mobiele telefoons en eenvoudig door het bedrijf zelf bijgehouden kunnen worden. En dit doen we niet zonder succes! Onze klanten beoordelen ons met 4.9 van de 5 sterren op Google Reviews en daar zijn we natuurlijk ontzettend trots op!

WordPress CMS
Wij maken bij alle websites gebruik van WordPress, het populairste en meest gebruikte CMS (content management systeem) ter wereld. WordPress maakt het mogelijk om zonder technische kennis en ervaring van codering de inhoud (teksten en afbeeldingen) van de website te wijzigen en/of aan te vullen in een zeer gebruiksvriendelijke web omgeving. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Lees meer over WordPress op onze WordPress website pagina.

Pixel Architect
de WordPress Fabriek is gestart in 2016 als een initiatief van Erwin van Ekeren, oprichter en creatief directeur van Pixel Architect.

Ben je opzoek naar een professionele wordpress website voor jouw bedrijf?
Onze specialisten ontwikkelen SEO en mobile-friendly wordpress websites